- Medya, bağlantılar ve belgeler
- Sohbette fotoğraf, video ve belge paylaşın.
- Durum
- Durum güncellemeleri 24 saat sonra sona erer. Her güncellemeyi kimlerin göreceğini seçin veya daha önce silin.
- Kişileri seç
- Durumu seçili kişilerle paylaşın veya bazı kişileri hariç tutun. Paylaşmadan önce güncellemeyi kimlerin göreceğini seçin.
- Canlı konum paylaş
- Değişen konumunuzu bir sohbette seçtiğiniz süre boyunca paylaşın. Buluşurken diğer kişinin sizi bulmasına yardımcı olun.
- Paylaşımı durdur
- Süre dolmadan canlı konum paylaşımını sonlandırın. Konumunuz o sohbette artık güncellenmez.
Sorular ve yanıtlar
Fya adres defterimi yüklüyor mu?
Fya adres defterinizi yüklemez. Kullanılabilirlik kontrolü için yalnızca seçtiğiniz veya girdiğiniz e-posta Fya'ya gönderilir; kişi adı cihazınızda kalır. Sonuç, aramaya izin verip güncel e-postasını doğrulayan hesaplarda görünür. Mesajda paylaşılan kişi kartı o mesajın alıcılarına iletilir.
Verilerimi dışa aktarabilir veya silebilir miyim?
Bilgileri dışa aktarmak veya hesap silme işlemini başlatmak için uygulama ayarlarında Veri ve hesap bölümünü açın. Kapsam ve sınırlamalar Gizlilik ve Hesap silme sayfalarında açıklanır.